В: Отборът ми е съставен от работещи на пълен работен ден хора. Това означава ли, че ще имаме пречки с участието в предизвикателството?
О: Напълно не. Форматът на предизвикателството е подходящ както за работещи, така и за неработещи, т.е. професионалната ангажираност няма да повлияе негативно на участието ви.


В: Имам ли нужда от допълнителни средства за придвижване като кола, велосипед, и т.н.?
О: Не, не са задължителни. Бързото придвижване може да бъде от полза в конкретни ситуации, но не е задължително.


В: Необходимо ли е физическото присъствие на целия ми отбор за решаването на всяка една загадка? Ако дадени участници отсъстват или са ангажирани в конкретен момент това би ли създало проблем в решаването на предизвикателството?
О: Не, дори решаването на дадена загадка да изисква физическото присъствие на определено място, не е необходимо присъствието на целия отбор.


В: Необходимо ли е да разполагам с Андроид телефон, за да бъда част от Предизвикателството?
О: Да, мобилното приложение ще е основен ваш помощник в решаването на предизвикателството. Необходимо е поне един участник от всеки отбор да разполага с Андроид телефон. Възможна алтернатива са Андроид емулаторите, като добър пример за това е BlueStacks (http://www.bluestacks.com/)


В: Част от предизвикателството се пада по време на официални празници. Ще се отрази ли това на участието на отбора ми?
О: Не, загадките могат да бъдат решени в най-удобното за отбора време, като всичко зависи от индивуалното темпо, желанието и отборния дух! :)